(skilled workers) مهاجرت از طريق نيروي کار متخصص        

 

  استرالیا                        ‍‍

 

 

از.  1Sep.2007تغييراتي در قوانين مهاجرت به استراليا رخ داد . شرايط جديد به شرح زير است:

در قوانين جديد  4 نوع ويزا براي افرادی كه در خارج از استراليا هستند وجود دارد:

 1- Skilled –Independent Visa (Subclass175)

 شرایط اقدام براي این ویزا عبارتند از:

      - حداکثر سن 44سال

- زبان انگليسي (IELTS each skill 6 or 7) و IELTS  5  براي  كساني كه شغل انتخابي انها در ليست مشاغل  استراليا (      SOL) ( لطفأ بهSOL  در سايت مراجعه نماييد )  Trade (فني و حرفه اي ) است.

-         ارزيابي حرفه مورد نظر توسط واحد مربوطه در استراليا

-         حداقل يكسال سابقه كار در 24ماه قبل از اقدام در يكي از مشاغل SOL  يا

-     احراز شرط دو سال تحصيل در استراليا در رشته نزديك به حرفه انتخابي شما در

SOL در حداقل 6 ماه  قبل ازاقدام (به شرايط دو سال تحصيل درwebsite مراجعه شود)

2-  Skilled –Sponsored Visa (Subclass176)

شرايط اقدام براي اين ويزا عبارتند از:

- حداکثر سن 44سال

- زبان انگليسي (IELTS each skill 6 or 7)  و IELTS  5  براي  كساني كه شغل انتخابي انها در ليست مشاغل  استراليا (    SOL) ( لطفأ بهSOL  در سايت مراجعه نماييد ) Trade (فني و حرفه اي ) است.

-         ارزيابي حرفه مورد نظر توسط واحد مربوطه در استراليا

-         حداقل يكسال سابقه كار در 24ماه قبل از اقدام در يكي از مشاغل SOL  يا

-     احراز شرط دو سال تحصيل در استراليا در رشته نزديك به حرفه انتخابي شما در

SOL در حداقل 6 ماه  قبل ازاقدام (به شرايط دو سال تحصيل درwebsite مراجعه شود)

-     Sponsor شدن توسط  يكي ازاقوام خود يا همسر دراستراليا كه يا اقامت استراليا را داشته باشند يا   Citizen استراليا يا نيوزلند باشند  يا  nominateشدن توسط  يك  

 .   State/ territory Government          تمام  ايالتهاي استراليا  در اين برنامه شركت دارند.

-  حداقل 2سال اسكان در ايالتي كه توسط ان  nominateشده ايد

 

3-  Skilled –Regional (Provisional) Visa (Subclass475)

 شرايط اقدام براي اين ويزاي 3 ساله عبارتند از:

 

- حداكثر سن 44سال

- زبان انگليسي (IELTS each skill 6 or 7) و IELTS  5  براي  كساني كه شغل انتخابي انها در ليست مشاغل استراليا (SOL) ااا  Trade (فني و حرفه اي)است.

 

-   Concessional Competent English ا (IELTS Overal 5.5)  البته د رصورتيكه شهريه شركت در كلاسهاي زبان انگليسي در يك Territory   يا    Participating State پرداخت شده باشد. (همه ايالتها به جز  Queensland و  western Australiaدر اين برنامه شركت دارند.)

        ارزيابي حرفه مورد نظر توسط واحد مربوطه در استراليا

-     حداقل يكسال سابقه كار در 24ماه قبل از اقدام در يكي از مشاغل SOL  يا

-     احراز شرط دو سال تحصيل در استراليا در رشته نزديك به حرفه انتخابي شما در

SOL در حداقل 6 ماه  قبل ازاقدام (به شرايط دو سال تحصيل درwebsite مراجعه شود)

Sponsor  -  شدن توسط يكي از اقوام خود يا همسر در استراليا كه يا اقامت استراليا را داشته باشند يا      Citizenاستراليا يا نيوزلند باشند و اين اقوام زماني كه مي خواهند   Sponsorشما شوند حداقل به مدت يكسال در يكي از مناطق Designated Areas زندگي كرده باشند   (  لطفا به ليست Designated Areas در website مراجعه شود)  يا  nominateشدن توسط  يك State/ territory  Government (تمام  ايالتهاي استراليا  در اين برنامه شركت دارند.)

پس از دو سال زندگي و يكسال كار در يكي از مناطق

low     population     growth     metropolitan     areas     /Regional     Australia                                            

البته در همان State يا Territory  محل سكونت اقوامش ، متقاضي مي تواند براي ويزاي دائم درخواست دهد. ( لطفا به اين ليست در سايت مراجعه شود.)

4 مورد زير در خصوص هر سه نوع ويزاي قيد شده در بالا صدق ميكند:

 

1.      در صورت 3 سال سابقه كار در طي4 سال قبل ازاقدام  امتياز محسوب

مي شود. ( 10 امتياز)

2.      در صورت حداقل 1 سال كار در استراليا در يكي از حرفه هاي ليست SOL درطي 4سال قبل از اقدام امتياز محسوب مي شود.(10 امتياز)

3.      در صورت حداقل2 سال تحصيل د ريكي از مناطق

low population growth metropolitan         يا           Regional Australia

                   امتياز براي شما محسوب مي شود(5امتياز) ( لطفا به اين ليست در سايت
                مراجعه شود.)

                در صورتيكه سالهاي تحصيل بيش از2سال باشد امتياز بيشتر مي شود كه البته در                 خصوص 3  سال تحصيل ديگردر Regional Australia يا  low population growth
 metropolitan areas 
 الزامي نيست  ومي تواند در هر ايالتي در استراليا باشد

                4. در صورتيكه حداقل يكسال در 4 سال قبل از اقدام در يكي از حرفه هاي ليست   
                MODL يا نزديك به آن سابقه كار داشته باشيد امتياز محسوب مي شود.

  

4-  Skilled –Recognized Graduate (Temporary) Visa (Subclass476)

 اين ويزا سيستم امتياز بندي ندارد.

 شرايط اقدام براي اين ويزا 18ماهه عبارتند از:

 

-         حداكثر سن 30 سال

-         زبان انگليسي (IELTS each skill 6 )

-     فارغ التحصيل حداقل ليسانس از يكي از رشته هاي مهندسي در  MODL (لطفا به ليست MODL در سايت مراجعه نماييد) ازدانشگاه امير كبير يا دانشگاه تهران در2 سال قبل از اقدام.

 متقاضي اين ويزا پس از ورود به استراليا در هر زماني كه  شرايط ويزاي   176 يا  175  را احراز كرده باشد مي تواند براي  ويزاي قامت دائم اقدام نمايد. 

  در صورتي كه شما در رشته هاي  مهندسي ذكر شده درMODL در ساير كشورها تحصيل كرده ايد لطفا با ما تماس بگيريد.

 شرط دو سال تحصيل دراستراليا

جهت احراز اين شرط يا

بايد حداقل 2 سال تحصيلات آكاد ميك در استراليا داشته باشيد         يا

در بيش از 1 رشته تحصيلي تحصيل كرده باشيد كه درنهايت مجموع سالهاي تحصيل 2 سال شود.

2سال تحصيل آكادميك بايد100درصد تمام وقت باشد. دوره هاي پيش نياز جزءاين دوسال محسوب

نمي شوند.معمولا دوره اي كه به مدت 92 هفته طول كشيده باشد به عنوان 2 سال تحصيل محسوب مي شود، البته مشروط به آنكه دوره هاي پيش نياز در آن محسوب نشود.

 

شرايط دوره تحصيلي:

 

-         دوره اي كه بابت آن مدرك اخذ شود.

-         در يك مركز تحصيلي در استراليا گذرانده شده باشد.

-         زبان تدريس، انگليسي بوده باشد.

 دوره هاي زبان انگليسي حتي اگر دو سال هم طول بكشد امتياز 2 سال تحصيل را دريافت نمي كنند.

-         رشته تحصيلي حتما بايد مرتبط يا نزديك به حرفه انتخابي شما درSOL باشد.

 

 

Designated areas of Australia

If you are applying for a Skilled – Regional Sponsored (Provisional) visa, and you are being sponsored by an eligible relative, your sponsor must have lived for at least one (1) year and still live in one of the following designated areas:

State or Territory

Designated Areas

Victoria

Anywhere

South Australia

Anywhere

Northern Territory

Anywhere

Tasmania

Anywhere

Aust Capital Territory

Anywhere

Queensland

Postcode areas 4019-4028, 4037-4050, 4079-4100, 4114, 4118, 4124-4150, 4158-4168, 4180-4899 (anywhere except Brisbane metropolitan area)

Western Australia

Postcode areas 6042-6044, 6126, 6200-6799 (anywhere except Perth metropolitan region)

New South Wales

Post areas 2311-2312, 2328-2333, 2336-2490, 2535-2551, 2575-2739, 2787-2898 (anywhere except Sydney, Newcastle and Wollongong

Regional Australia/low population growth metropolitan areas

 

Eligible postcodes

| NSW | NT | QLD | SA | TAS | VIC | WA |

 

Regional Australia/low population growth metropolitan areas

Postcodes
inclusive

New South Wales
except Sydney, Newcastle, the Central Coast and Wollongong

2311 to 2312
2328 to 2411
2420 to 2490
2536 to 2551
2575 to 2594
2618 to 2739
2787 to 2898

Queensland
except the greater Brisbane area and the Gold Coast

4124 to 4125
4133
4211
4270 to 4272
4275
4280
4285
4287
4307 to 4499
4515
4517 to 4519
4522 to 4899

Victoria
except Melbourne metropolitan area

3211 to 3334
3340 to 3424
3430 to 3649
3658 to 3749
3753,
3756
3758
3762
3764
3778 to 3781
3783
3797
3799
3810 to 3909
3921 to 3925
3945 to 3974
3979
3981 to 3996

Western Australia
except Perth and surrounding areas

6041 to 6044
6083 to 6084
6121 to 6126
6200 to 6799

South Australia

Entire State

Tasmania

Entire State

Northern Territory

Entire Territory

Note: none of the Australian Capital Territory is included.

DOWNLOAD MODL

DOWNLOAD SOL_SSASSL_ENSOL.pdf

 
©  Design & Developed By: Iranneda IT Group